Lördagstankar, frisörer och helglivet


Igår var det dags igen. På spåret var återigen i rutan och jag satt som vanligt klistrad som ett barn som just ska få se tomten för första gången. Programmet skriker av tv-kvalitet och jag trivs extra bra med ordvitsar och oneliners från herr Lindström och Luuk.

Innan vi hoppar in på innebandy måste jag skriva av mig om en tanke som träffade mig igår. Jag insåg under dagen att mitt hår började likna en egen varelse i pälsform och bestämde mig för att hitta en drop-in-tid. Väl på Strömpilen fick jag se att Hårizont fanns där ute nu. Jag trampade in och chockades lite över att en frisörsalong fått en sådan lokal ute vid vattnet och allt. Mitt i mitt schamponerande slog det mig då jag kollade ut över vattnet: Frisörsalonger är ju ändå bäst på ordvitsar. Jag kanske skulle bli frisör. Hur många gånger har man inte slagits av frisörsalongers fyndighet i namnen. Tror till och med att någon karaktär i Mammas nya kille påstod sig ha det som yrke att döpa frisörsalonger.

**

Nåväl, nog om mina tankar om annat och rakt in på innebandyn. Idag spelar det svenska damlandslaget semifinal i VM mot Schweiz. Värdlandet kommer såklart laddat och jag förväntar mig seger för Sverige.

**

Här hemma inväntar vi kvällens El Classicó för att under morgondagen avnjuta ettans egna version som Jacke så fint la fram det.

Ersboda SK – Gimonäs Umeå IF
Gamla Stan IBK – RIG Umeå IBF
Sandåkerns SK – Skellefteå IBK

Dessa tre matcher kan alla bli underhållande, men jag siktar in mig på seriefinalen mellan Sandåkern och Skellefteå, en match som kan bli egentligen hur bra som helst. Jag kan ju meddela att det är laddat från Skellefteågänget, sett till det jag hört inför matchen.

**

Vill ni ha lite trevlig lördagsläsning tycker jag att ni ska gå in HÄR och läsa min ”i fokus” med Johan Samuelsson på innebandy.se. Johan pratar om framtiden i Granlo, relationen med brorsan, att Peder Bodén är ett litet barn och om hur det var att vinna SM-guld.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *