Före detta Dalenstjärna byter till SSL


Warberg IC gjorde idag ett Umeåbekant nyförvärv. Den före detta RIG-talangen och Dalenspelaren, Max Wahlgren är klar för SM-finalisterna från ifjol. Wahlgren hade jätteproblem att få så mycket speltid han önskade i FC Helsingborg och idag blev det alltså klart med övergången till Warberg efter att ha gjort tio mål på två matcher i Kais Mora och allsvenskan.

– Jag trivdes bra i Helsingborg med allt runt omkring men det var spelmässigt det inte fungerade, enligt tränaren. Jag passade tydligen inte in i deras spelsystem, säger Wahlgren till Innebandymagazinet.

Wahlgren har en enorm innebandytalang, då han framför allt har ett välutvecklat målsinne. Med rätt omgivning och tilltro kan Wahlgren bli hur bra som helst, men enligt mig är det hans eget huvud som sätter stopp stundtals. Får Max bara självförtroende på planen och att Warberg tror på honom, kommer han bli väldigt lyckad i storklubben.

– Warberg är en av de tre bästa klubbarna i Sverige i mina ögon och jag hoppas att vi kan gå till slutspel, och väl där kan allt hända. Mina främsta egenskaper är väl inställningen och att göra mål, så den biten hoppas jag kunna hjälpa till med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *