Tian är tillbaka


För det första, vem är det som snott min lottokupong i Småland?

För det andra, Albin Sjögren är tillbaka i U19-landslaget och hur rätt var inte det. Läste igår bloggkollegan Ove Johanssons text om att vi tyckare gärna säger vem vi vill ha med och vem vi inte vill ha med i U19-landslaget. Och som han säger, läs hans inlägg här, så kan vi som tycker knappast ha lika bra koll som de scouter och rapporter Fredrik Holmgren och hans stab i U19-landslaget har.

Trots det har jag ju det här jobbet för att jag ska tycka saker och jag tycker att en spelare med talang som Albin Sjögren ska skolas i U19-landslaget för att kunna bli en framtida stjärna i landslaget – med #10 på ryggen då med?

Nyligen SSL-värvade Kasper Hydén finns såklart med, samma sak med Erik Andersson, Bremer, Eriksson, Hernandez, Joachim Rosengren och kaptenen Sebastian Nielsen. Martin Willsund och Magnus Dahlström har flygit under min radar och ska bli intressanta bekantskaper om jag nu ska ner på Finnkampen och titta – oklart ännu.

Här har ni i alla fall, truppen till Finnkampen:

Målvakter
Magnus Dahlström, Malmö FBC
Måns Parsjö-Tegnér, IBF Falun Ungdom

Utespelare
Erik Andersson, Järfälla IBK
Mattias Bremer, FC Helsingborg
Pontus Eriksson, RIG Umeå IBF
Daniel Hernandez, Balrog B/S IK
Kasper Hydén, FC Kalmarsund
Magnus Jansson, IBK Alba
Oliver Johansson, FC Helsingborg
Jesper Karlsson, Hagfors IBS
Emil Kihlblom, Hide-a-lite Mullsjö AIS
Jesper Larsson, Järfälla IBK
Tobias Lindström, Salems IF
Sebastian Nielsen, Älvsjö AIK
Sebastian Palmqvist, Hide-a-lite Mullsjö AIS
Joachim Rosengren, FC Helsingborg
Albin Sjögren, RIG Umeå IBF
Anton Waldenvik, Hagunda IF
Martin Willsund, FC Kalmarsund

2 kommentarer

  1. Varför hyller du inte någon doldis som kommer med ist för att lyfta fram superstjärnorna gång på gång? Nya nyheter tack…. Varför hyllade man t.ex. inte albin andersson förra gången han kom med? eller martin willsund nu? lite dålig koll kanske…..

    Sen för det andra, Delgado och gabrielsson är 3 gånger bättre än sara steen då jag sett alla spela, det är inge snack om saken – de är speciella undantag, och holm har rätt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *