Profillösa City eller oseriösa Mullsjö?


Det har länge snackats om hur profillös innebandyvärlden blivit sedan Niklas Jihde valde att kliva åt sidan för att bli programledare. Undertecknad tycker att sportens nya stjärna redan finns och jag ska förklara mer om detta i ett senare inlägg, men inför dagens match mellan Umeå City och Mullsjö har HALM-backen (Hide-a-lite Mullsjö-backen) Jimmie Pettersson intervjuats av kollegorna på Innebandysajten. Läs konversationen från den här artikeln nedan:

Hur mycket koll har du på Umeå city?

– Jag har faktiskt inte så jättestor koll på dom, men dom har knipit några poäng mot bra lag så det kommer bli en tuff match som alla andra matcher. Dom vann sist mot oss i sudden så vi är revanschsugna på dom.

Vi passar på att köra en liten Umeå-City quiz med Jimmie för att se hur stor koll han har.
Vad heter Umeå Citys tränare? (Rätt svar: Peter Grubbström, Patrik Eklund)

– Inte en aning.
Vem/vilka har gjort flest mål i Umeå City? (Rätt svar: Erik Nilsson, Peter Reinholdt 15 mål var)
– Nej inte det heller.
Kan du nämna två spelare, vilka som helst i Umeå City?
– Nej det kan jag faktiskt inte (skratt).

För det första så förstår jag vad han menar. Umeå City kanske inte är laget med de stora profilerna, men förutom Gillek – och möjligen, möjligen, möjligen att Van Keppel får vara med där också – har då Mullsjö ett av seriens kanske anonymaste lag. Att kasta sten i glashus hette det va? Men det finns ju konkurrenter i frågan.

Nog om det, var bara lite lustigt att en så anonym back går ut och anonymiserar något annat.

4 kommentarer

  1. Det är människor vi pratar om och blir man tagen på sängen och ska rabbla upp spelare i ett motståndarlag är det kanske inte alltid så lätt? Det är väl inte att kasta sten i glashus? Sedan kan jag knappast hålla med om att spelaren anonymiserar City, han svarar på frågorna, hur många spelare i SSL har full koll på motståndartrupperna? Sedan kan jag inte riktigt hålla med dig om att en spelare som representerat U19-landslaget och har varit Mullsjös bästa back är anonym, det tyder på dålig koll från dig i så fall.

  2. Tycker Klas verkar ätit en bra Frulle! Men Lars själv som är journalist verkar ju inte heller ha koll på spelare som ändå måste va hans jobb om man följer sporten? Måste va viktigare än att en spelare ska ha koll på andra 100 mil bort? Chip chip 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *