Iksu drar i talangkvartett inför 2012/12


Iksu jobbar just nu för att ta sig till ännu en SM-final, återigen i Malmö. Undertecknad ska dit, men det gäller ju även om Iksu eller IBK Dalen skulle, mot förmodan måste man väl ändå säga, nå dit. Hur som haver har laget redan börjat se över truppen inför kommande säsong och nu det har nått bloggen att föreningen träffat RIG:s talangkvartett Caroline Deutgen, Karin Nygren, Cornelia Flellstedt och Evelina Wahlström för att försöka knyta till sig kvartetten inför framtiden.

Att föreningen skulle höra av sig till den kvartetten var ju dock ingen superskräll, jag antar att IBK Dalen gjort något liknande med tanke på de fyras individuella utvecklingspotential. Nästa år finns det ju en handfull tjejer som också kommer vara under radarn för stadens elitlag.

Personligen ser jag att Iksu skulle få en nästan otäckt bra backsida med även Karin Nygren och Evelina Wahlström i laget. Att dessutom tillföra talangerna Fjellstedt och Deutgen framåt skulle nog inte många lag tacka nej till. Personligen tror jag att det blir svårt att få alla fyra att stanna kvar i Umeå. Frågar du mig är nog Wahlström och Nygren de hetaste namnen i övriga Sverige. Nygren för hennes spetskvalitet, men att Wahlström är högerskytt stärker garanterat hennes aktier.

Det ryktas även att Iksu är ute efter ytterligare två spelare.

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *