Arvidssons tredje namn är klart

Laguttagningen till All star-matchen den femte maj börjar arta sig. Matchen kommer att spelas 14.00. Boka in detta redan nu! Självklart är det gratis entré.

Matchen spelas 2 x 20 och i pausen blir det skills competition. Efter matchen finns möjlighet för mingel/fotografering och autografskrivning med stjärnorna. Som upplagt för succé med andra ord…

**

Jag har tidigare presenterat Linn Lundström och Johan Nilsson i mitt lag. Den här kvällen har jag äran att presentera Umeå Citys lagkapten Peter ”Peppe” Reinholdt.

Han har länge varit en personlig favorit för mig och jag har även haft äran att spela i samma lag som honom i sockfotboll på Nolia, i Ersboda SK säsongen innan han gick till City, och i Västerbottens länslag.

– Kul, det kommer bli en trevlig dag det där, är ”Peppes” spontana kommentar då jag, ofint nog, stör honom mitt i Big Brother.

Kollegan Lars bedriver ju någon slags kampanj om att hans lag ska vara både roligare, skönare och snyggare än mitt lag. Mitt lag beskrivs som ”tråkigt”, ”fult”, ”kasst” och ”defensivt”.

– Det där köper jag inte. Jämför man trupperna är de varken snyggare eller bättre. Men vi får se upp med Erik Nilsson, killen slutar aldrig springa och han är ju bra på springa dessutom, konstaterar han.

Vad har du för kommentar om dina lagkamrater?

– Det är ju två världsstjärnor helt klart. ”Säl” är ju alltid en artist och framförallt är han nog det i sådana här sammanhang. Linn har jag inte sett spela allt för mycket om jag ska vara ärlig men av det jag har sett så är det en riktigt bra och stabil spelare, säger ”Peppe”.

Hur skönt vore det att tysta Lars Lindbergs kaxiga käft med en storseger, och sedan få chansen att flina honom i ansiktet hela kvällen?

Jag får väl börja med att ge han en high-five, skämtar han, och fortsätter:

– Med tanke på hur vår säsong såg ut, och hur tråkigt den slutade, så vore det helt klart skönt med revansch, säger han.

Vilket tröjnummer blir det för din del?

– Det blir #23an för mig.

Stämmer det att ditt val av tröjnummer är en Beckham-referens?

– Det stämmer bra. Jag hade sjuan i fotboll då jag var liten, men då Beckham gick till Real Madrid så fick jag helt enkelt byta till 23:an precis som han gjorde. Detta har hängt med i många år nu, säger han.

**

Ungefär där hade jag stört tillräckligt och jag lät honom återgå till BB. Man måste ju låta sina stjärnor vara ifred också.

Det känns i alla fall kanon att ha med Reinholdt i laget. Jag funderar på att spela honom med ”Säl” och Linn faktiskt. Peppe/Säl har nämligen ett bra rykte om sig i Umeås landhockey-kretsar. De ska tydligen ha gjort många vackra mål ihop.

**
Kul förresten att det är så stort intresse kring våra uttagningar. I dag kom t o m en spelare fram och bönade och bad om att få en plats i laget. Det erbjöds till och med mutor.

Fortsätt hänga med i uttagningen här i bloggen och se till att boka upp femte maj klockan 14.00.

2 kommentarer

  1. Vill du ha ett skönt lag bör du plocka några lirare från TGC. Dom kan juh alltid styra upp uppvärmningen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *