Lindbergs första tjej presenteras…



Cassandra Edberg blir nästa spelare att presenteras till Allstarmatchen den 5 maj i Gammliahallen. Följ snacket inför matchen på twitter: #5majAllstar #ibgala på min twitter: @larslindberg10

Cassandra, välkommen till mitt allstarlag, hur känns det?

– Tack så mycket, självklart vill jag vara med på det, jag tror det kommer bli hur kul som helst!

Vad säger du om Innebandygalan och Allstarmatchen och dess återkomst?

– Jag har saknat det de senaste åren och kommer såklart att bli skitkul. Den här stadens innebandyintresse är så stort och därför behövs sådana här evenemang och happenings som samlar alla som har ett gemensamt intresse.

Hur känns det att få spela i mitt sköna, offensiva, snygga och grymma lag istället för Jackes trista, defensiva, fula och kassa lag?

– Oerhört bra, jag hade helt klart tackat nej om Jacke hade ringt och frågat och det känns som en stor ära att få spela i ditt lag, Lars, säger Cassandra med ett leende stort som Ölandsbron.

Finns det någon spelare du skulle vilja spela med i allstarlaget, som du hoppas att jag har tagit ut?

– Du har ju redan tagit ut Johan Samuelsson och det var ju minst sagt ett bra val. Men Victoria Wikström tror jag skulle passa bra i ditt lag. Hon står ju för mycket som du värderar på innebandyplanen av det jag kunnat utläsa.

Lindbergs kommentar:
Cassandra Edberg är en kraftfull spelare med bra skott, bra blick och bra värderingar i sitt spel. Till matchen kommer jag, liksom förbundskaptenerna gjort, använda henne i första hand som back. Anledningen till det är att jag vill ha ett så offensivt lag som möjligt och att då ha offensiva backar ser jag som en mer eller mindre självklarhet. Jag är väldigt glad att kunna ha Edberg i mitt lag och hälsar henne varmt välkommen och tröja 91 är vigd åt henne. Välkommen, Cassandra. High five!

2 kommentarer

  1. Jojo, mycket kan sägas om Lars men feg är han inte…
    Min första tjej (lite sent i livet kan tyckas) från IKSU highfivas bara timmarna före kvartsfinal 4…

  2. läktarcoachen // Jag kunde helt enkelt inte behärska mig, men vad som står helt klart är att det är någon form av avdramatisering av det hela, eller en klackspark om man vill säga det istället. En damspelare från IBK Dalen kommer presenteras i dagarana dessutom – och jag lovar att skicka ut en mental high five till henne med. Även om jag på något sätt tyckte det var lite kul att skriva high five här. Barnslig som man är.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *