Jakob värvar rovfågel

Utöver den ordinarie truppen till All star-matchen den femte maj kommer jag och Lars få möjlighet att plocka in varsin joker. Denna joker kommer inte ha någon ordinarie plats i någon av formationerna, utan den kommer slängas in lite på chans när det passar sig.

Efter mycket överväganden hit och dit, och vissa påtryckningar från jokern själv, har jag kommit fram till vem jag ska välja.

Ni finner honom på bilden nedan, sittandes vid en av grillplatserna på Umeås discgolfbana.


Det är sannerligen en mångsysslare jag har värvat. Förutom discgolfare är denne man, Erik ”känd-som-Höken” Hörnros, även målvakt, zorrande forward, och f.d. gästbloggare här på Innebandybloggen.

I år har han spelat i Sunday League för Thorengruppen där det har blivit en och annan poäng.

– Jag vill bidra med ett snyggt och målfarligt lir, och även bjuda på nått zorroassist. Jag kan säga ännu mer om vad jag ska bjuda på när jag får veta vilka jag får spela med, säger han till bloggen.

Detta kan jag dock inte avslöja för varken er läsare eller Höken själv i dagsläget…

– Jag vill även bjuda på ett stort kämparhjärta för laget. Det lag som tillsammans ska slå Lars allstars. Jag viker ej ner mig för Lars har 2-1 i innebandymatcher mot mig, och med ditt allstar-lag, där jag är jokern, kommer detta bli en superknockout på Lars. Jag är sådär hungrigt taggad att slå honom, säger han med ett leende på läpparna.

***

Personligen vet jag inte riktigt hur jag ska använda min joker ännu. Men speltid kommer han garanterat att få. Troligen nära mål i samband med powerplay t ex. Höken är bra på att hacka på returer och zorra. Han är mindre bra i hemjobbet men där ska jag se till så att han jobbar.

Om Lars marknadsför sitt lag som ett ”skönt”, ”lirande” lag, så får väl mitt bli det motsatta…

Utöver ”Höken” har jag sedan innan gjort klart med;

Johan Nilsson, Thorengruppen.
Linn Lundström, IBK Dalen.
Peter Reinholdt, Umeå City.

Fortsätt att följa uttagningarna här på bloggen, och se till att boka in den femte maj klockan 14.00 i era kalendrar.
Då blir det gratis underhållning på Gammliahallen (parketthallen) följt av trevligheter på Allstar.
Ser redan nu fram emot den dagen!

3 kommentarer

  1. Inte kommer Höken att flytta, det är bara nåt han spridit ut för att man ska ömka sig och säga ”snälla Höken flytta inte”, han har ju även skrivit på Facebook att till hösten blir båda hans lag farliga, nog blir han kvar, det är bara snack.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *