Lindbergs nästa tjej till allstarmatchen

Söndag, 1 april, kl 16.00
Lindberg tar ut sin nästa tjej till allstarmatchen…

I veckan presenterades Adam Larsson och David Rundblad till allstarmatchen och idag är det nästa spelares tur och min andra tjej att bli presenterad till matchen blir följande: Världens bästa back, Emelie Wibron.

Emelie, välkommen till mitt allstarlag, hur känns det här?
– Riktigt kul, det ska bli roligt att få spela något annorlunda. Men lite läskigt att möta killar, men jag får väl sikta in mig på att markera tjejforwarden jag möter eller något.

Om du får välja fritt, vilken spelare i Umeå vill du helst spela med?

– Kanske Robin Nilsberth, då kan han ju skydda mig dessutom.

Lindbergs kommentar:

Wibron kändes ju lika solklar till den här allstarmatchen som mobiltäckning på Sergels torg. Den Sundsvallsfostrade backstjärnan är väl så när komplett som en innebandyspelare kan bli. Grym speed, perfekt skott, bra defensiv, smart, stark i passningsspelet och sarghörnen och egentligen utan direkta svagheter. I mina ögon en av världens absolut bästa innebandyspelare och definitivt på topp tre av bästa backarna i världen – jag sträcker det nog så långt att säga att hon helt enkelt är den bästa. Hur Sanna Scheer kunde sno priset från henne i fjol var ett mirakel i sig och till årets säsong hade ”Empa” tränat stenhårt och blivit både snabbare och starkare. En oerhört skicklig spelare som jag är väldigt glad att kunna presentera i mitt lag.

Tidigare presenterade spelare:
Erik Nilsson
Johan Samuelsson
Cassandra Edberg
Albin Sjögren
Adam Larsson
David Rundblad
Emelie Wibron
(Julia Nordin)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *