Umeås snyggaste klar för Allstarmatchen

foto: Mats Ragnarsson

Jag har ju uttalat att jag ska ha det snygga, offensiva, härliga, vackert spelande och magiskt sköna laget i den här allstarmatchen. Och JUST därför är det med stolthet jag presenterar min nästa spelare. Erik ”Fson” Forsgren är nämligen klar för spel i Allstarmatchen den 5 maj.

– Det är klart jag är med. Det ska bli riktigt kul, säger Forsgren till Innebandybloggen.

Lindbergs kommentar:

Erik står för exakt allt det jag värdesätter i en spelare och det är skamligt att han, inget ont mot Andreas Toumas såklart, inte spelar i nummer 10 då han har exakt allt en nummer 10 ska ha. Bra svall, härliga handleder, en nummer 10-aura, begränsad defensiv, bra blick för spelet och en osedvanlig talang. Fson var viktig för mig att få i laget då jag tror att ett sådant här avslappnat forum passar honom till punkt och pricka. Fson har dessutom bra speed i benen och passar bra in med övriga forwards som Erik Nilsson, Johan Samuelsson med flera. Jag hälsar Fson varmt välkommen till mitt lag.

***

Samtidigt som jag presenterar Erik har jag ett tråkigt besked. Albin Sjögren har blivit uttagen till ett Bosöläger den helgen som allstarmatchen spelas. Jag har försökt övertala Fredrik Holmgren om att låta Albin stå över, alternativt även peta honom, men det gick inte för sig och därför kommer Albin inte kunna spela matchen. Jag har såklart utsett en ersättare och kommer presentera honom inom kort.

***

Spelare som är klara för spel i mitt lag:

Erik Nilsson
Johan Samuelsson
Erik Forsgren

Backar:
Cassandra Edberg
Emelie Wibron
Robin Nilsberth
Adam Larsson
David Rundblad

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *