På plats i Malmö

Ja, då var pressträffen avverkad och jag ska snart plocka ihop mina saker för att bege mig tillbaka till hotellet där vi kommer göra ett försök att spela in någon form av videosnack med de två Umeålagen inför helgens stora drabbningar i Malmö.

Vad jag kan avslöja är att det är exakt samma saker som gäller här nere. Det är lilla torg som gäller för att mingla med de innebandymänniskor man träffar till höger och vänster. Det gjordes någon gång på 90-talet en film som hette ”alla var där” och det här är verkligen innebandysfärens svar på den filmen.

Det första som hände när jag steg av planet i Malmö var att jag sprang på den före detta Dalenspelaren Max Wahlgren som infann sig på plats. Förutom honom så blev nästa kluns innebandyspelare Patrik Eklund och Stefan ”Lillis” Hildingsson som stod och väntade på en minibuss med Monica Lindqvist, Janne Gustafsson och co med golfbagarna i högsta hugg. De två Västerbottensförbundsorienterade killarna spelar på dryga sex i handikapp och ska tydligen ha gjort imponerande rundor.

Comfort Hotell Malmö är destinationen för undertecknad och man skulle nog kunna kalla det ett riktigt innebandyhotell. Storvreta, Iksu, Dalen och Kais Mora bor alla på hotellet och det gör även alla från Västerbottens innebandyförbund, TV4 och diverse innebandykändisar.

Svenska innebandyförbundets ordförande Lars-Gunnar Tjärnqvist mötte upp i lobbyn och gjorde mig, Daniel Karlsson och Sebastian Nurmi sällskap till pressträffen där jag nu sitter och bloggar.

Alla spelare har lämnat och nu är det bara lite pressfolk kvar. Vår ib.se-trio, några från Magget, Robert Tennisberg och Anders Borgström från expressen kvar. På andra sidan skjutväggen kör de någon form av tekniskt möte inför finalen och alla intervjuer är avverkade.

Jag återkommer med lite mer bloggande senare idag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *