Säsongen är långt ifrån över…

SM-finalhelgen är över och nu börjar det inte vara länge kvar innan vi ska avsluta säsongen – i alla fall i Umeå – med en Allstarmatch och en Innebandygala där vi på Innebandybloggen nu skickat in våra nomineringar och nu ska bara vinnarna utses. Förutom den magiska helgen så åker jag och en hel drös Umeåspelare till Karlstad eller Schweiz, jag åker till Värmlandsskogarna, för World Challenge. Och ni kommer såklart att få rapporter på hur det går för tjejerna där och kollega Nurmi åker till Schweiz.

I dagarna kommer mycket att handla om Allstarmatchen och Innebandygalan där vi kommer börja släppa nomineringarna här på bloggen och även summera lagen som vi nu växlar upp i presentationen av. Jag kommer bland annat att presentera minst ett namn idag.

På nyhetssidan så kommer vi såklart återkomma med vad som händer i Umeålagen. Både Iksu, IBK Dalen – dam och herr – men även Iksu, Team Thorengruppen och Sandåkern ska ha in nya spelare. Vi kommer såklart att bevaka och rapportera om det. Förutom det ska det summeras säsonger. Vi ska betygsätta spelare, kritisera och hylla och analysera. Så säsongen här på bloggen är definitivt inte över.

Korta nyheter med Umeårelevans:

* Ulf Hallstensson hoppar in i herrlandslaget för att ersätta Isac Carlsson som tackat nej på grund av familjeskäl. Hallstensson återförenas med Jan-Erik Vaara.

* RIG-målvakten Amanda Hills pappa: Mikael Hill, har skrivit på som ny tränare i Mullsjö. Hill var förra säsongen i Lockerud.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *