Lindbergs nästa back presenteras

Näste spelare till Allstarmatchen blir:
Foto: Mats Ragnarsson
Emil Johansson, Umeå City är klar för spel i Lindbergs lag i allstarmatchen. Johansson fyller på en mycket starkt backuppsättning som redan består av Cassandra Edberg, Emelie Wibron, Robin Nilsberth och ytterligare två namn som presenteras i dagarna.

När jag kontaktade Johansson om att delta i matchen så blev svaret:

– Ja, för fan. Det är klart jag är med. Det lär ju bli hur kul som helst.

Det blev ingen ”intervju” i ordets rätta bemärkelse utan med ett snack om hans framtid där det pratades om alternativen, Umeå City och framtiden. Just nu är mycket oklart och jag har ju sagt mitt i frågan. Det återstår nu bara att se vart den tekniske och otroligt talangfulle backen/centern kommer att spela kommande säsong.

Lindbergs kommentar:

Det känns såklart grymt bra att ha en så spelskicklig och offensiv back i mitt lag. Emil kan ju även användas som center och det tilltalade mig då jag kommer vara hård med hur mycket show mina spelare bjuder på i matchen. Det är lite prestera-eller-aldrig-mer-spela-tänk i mitt lag, så det är bra att ha många olika kvalitéer i spelarna. Jag ser Johansson som en perfekt pusselbit i mitt lagbygge och han kommer att passa väl in i mitt lag.

Tidigare presenterade spelare:
Johan Samuelsson
Erik Nilsson
Erik Forsgren
Julia Nordin
Emelie Wibron
Cassandra Edberg
Robin Nilsberth
Adam Larsson
David Rundblad

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *