Nilsberth får äntligen debutera i blågult


Först Therese ”Mini” Andersson och nu Robin Nilsberth. Framgångarna för Iksu och IBK Dalen har betalat av sig och när Mattias Samuelsson nu lämnat återbud till EFT i Schweiz har Jan-Erik Vaara tagit in IBK Dalens back, Robin Nilsberth.

– Det känns såklart jättekul. Det är blir såklart speciellt när någon tackar nej på grund av skada, men oerhört roligt för mig, säger Nilsberth som får sällskap av sin tränare i IBK Dalen då Ulf Hallstensson rycker in i landslaget då Isac Carlsson tackat nej av familjeskäl.

Vad tror du är anledningen till att du får chansen?

– Jag och Ulf har haft mycket samtal under säsongen och han har berättat vad jag måste förbättra och det tycker jag att jag har tagit till mig på ett bra sätt. Sedan att jag har hållit en bra nivå i slutspelet gör att det känns som att jag får chansen när jag ligger bra till formmässigt, säger Nilsberth.

Det är väldigt mycket snack om din framtid, hur går tankarna?

– Jag hade tänkt ta ett beslut i veckan, men nu skjuter jag på det en vecka då det här kom med i bilden. Det är ju bra för alla parter om man bestämmer sig så snabbt som möjligt. Jag ska sätta mig ner med flickvännen och jämföra plus och minus, men hur som helst kommer nog nästa säsong att bli rolig hur som helst.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *