Sniper ansluter i sista stund

Jag fick tyvärr återbud från Victoria Wikström vars plats jag har hållit öppen länge. Hon har som vi vet dragits med skadebekymmer under hela säsongen och nu efter landskamperna behöver kroppen vila upp sig.

Hälsan ska alltid gå först. Kul att ”Vickan” noga poängterade att hon ändå tänker hålla på mitt lag – precis som Linn Lundström gjorde.

Kan avslöja att även Andreas Carlbom, Susanne Ekblom och Therese Andersson tackat nej till mitt lag av olika (alla fullt godkända) anledningar. Tunga avbräck – men så är det ibland…

Som tur var finns det mycket att ta av i den här staden. Nu t ex har jag funnit en bra ersättare för ”Vickan” i form av Dalens sniper Sandra Larsson. 

46 elitseriemål på de två senaste säsongerna från Sandras sticka. 

***

Under den gångna säsongen stod Sandra för 20 mål i Elitserien och dessutom sju viktiga mål för IBF Dalen. Den gångna säsongen gjorde hon 26 mål i Elitserien. Det är med andra ord en riktigt bra målskytt jag lyckats värva. Och med tanke på övriga spelares kvaliteter i form av dribblingar och passningar så kan Sandras spetskompetens kring målgörandet räcka långt. Hon känns dessutom helt orädd i spelet mot killar. Jag tror att hon kommer trycka dit minst ett mål för mitt lag på lördag!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *