Granlo – om läsarna själv får välja

Det spekuleras fortfarande hejvilt om vilken klubbadress landslagscentern Johan Samuelsson kommer att få nästa säsong.

På vår Facebook-sida ställdes frågan: ”Var tror du Johan Samuelsson spelar nästa säsong?”

Om man får tro svaren där så blir det Granlo BK, då en övervägande del av svaren föll på just detta alternativ.

IBK Dalen fick näst mest röster och på tredje plats hittar vi en riktig outsider i form av Arlanda IBK.

Pixbo fick noll röster och Storvreta fjärde mest.

***

Vad kan man då dra för slutsatser av denna ”djupa” analys? Inte särskilt många…

Innebandymagazinet hakade på och gjorde en exakt likadan omröstning. Där blev svaren helt annorlunda. I södra Sverige verkar folket tro att han hamnar i Storvreta IBK.

Nu är förövrigt Samuelssons ”studiebesök” i Uppsala avbockat. Där fick han kolla in en bostad, ett arbete och samtidigt träffa alla representanter från klubben. Med sig hem fick han ett treårsavtal som han nu lär få ägna mycket tankeverksamhet åt.

– Vi gör så gott vi kan. Han kan ju inte komma till ett bättre lag och vi vill få honom att stanna länge, säger Alf Berggren i Storvretas styrelse till UNT.se.

Gällande Storvreta är det dessutom klart att Henrik Stenberg stannar kvar även nästa säsong.

Parallellt med Samuelsson jobbar klubben hårt med att locka över Rasmus Sundstedt. Det faktum att ”Binge” Jäderlund blivit tränare i Storvreta gör den övergången ännu mer naturlig än vad den redan var.

Det är kusligt vilket bra lag Storvreta kan få nästa år. Samtidigt har Falun rustat upp riktigt bra. Är vi på väg mot ett toppstyrt SSL med Storvreta (Läs ex Barca) och Falun (ex Real Madrid) som de två stora dominanterna? Jag som njutit av att SSL har varit så jämn och oviss i år (åtminstone under seriespelet).

Nåja, vi får se vad som händer. Spekulationer är spekulationer och fakta är någonting helt annat. Om några veckor har vi svaret på var Johan Samuelsson spelar nästa säsong.

1 kommentarer

  1. IBK Arlanda? Ska det vara något dåligt alternativ för en annan sundsvallsklubb eller vadå? 🙂 Speciellt när arlanda ligger i Timrå Kommun

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *