Snipern ”Samigól” till TBS

Division I:s nykomling TBS Umeå har gjort ett nyförvärv av högsta klass i dag – Samuel ”Samigól” Karlsson från Vildmännen.

Jag hittade faktiskt ingen mindre bild.

**

Karlsson är en sniper av högsta klass som jag själv fått äran att spela med på den berömda IBK Söder-tiden. Då gav han mig många gratis-ass vilket jag är honom evigt tacksam för.

Nu blir det någon annan lyckligt lottad högerforward som bättrar på statistiken av Samuels blotta närvaro. Skottet och målsinnet som den mannen besitter är nämligen av hög division-1 klass – minst.

Han har ju faktiskt gjort ett par matcher i City-tröjan i Elitserien. Minns speciellt ett mål mot AIK (eller Warberg?) då han drog upp den i krysset från dålig vinkel .

Om denna värvning faller väl ut (vilket den mycket väl kan göra) så finns det ju även en chans att plocka upp honom till A-laget. Han har dock några skapliga konkurrenter i spelare som Erik Boström, Andreas Carlbom, John Jonsson, Mats Jonsson och ev. Olof Schäfer.

***

Detta är en ytterligare indikator på att Vildmännens IF går med stora kliv mot graven. Det finns ju kvar ett par bra namn där som jag tycker att någon klubb borde norpa.
Jack Anderback och Petter Eriksson för att nämna två.

1 kommentarer

  1. Petter Eriksson har redan landat i Tromsö, så han är ”förlorad” för innebandyn i Umeå.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *