Timmy återvänder till SSK

Sandåkerns SK presenterade två nyförvärv på sin hemsida i går. Den ena var en riktig rysare. Mikael Hansson, senast i division III-laget IBK Umeå Norr, är klar för den allsvenska nykomlingen.

– Även fast han bara spelat innebandy under en kort tid så känns han väldigt klok på banan och kommer definitivt tillföra i jakten på ett nytt kontrakt i allsvenskan, säger Jonatan Brolin, numera benämnd som ”en av de sportsligt ansvariga i Sandåkern” till hemsidan.

Det andra ”nyförvärvet” är att Timmy Nyberg återvänder till den klubb där genombrottet kom. Timmy var riktigt vass under den allsvenska fiaskosäsongen och belönades därefter med en plats i Dalen. Väl i Dalen har han knappast gjort bort sig – men samtidigt haft svårt att ta en plats.

– Jag ska självklart tillföra mycket energi till detta redan starka gäng och försöka vara en av de ledande spelarna när Sandåkern spelar sig kvar i allsvenskan kommande år, säger Nyberg till SSK:s hemsida.

Bra för klubben att det börjar hända grejer. På hemsidan står det att det ska presenteras fler nyheter under denna dag så vi får se vad som händer.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *