Bloggens egna Silly season

Silly season gäller ju faktiskt inte bara spelare, utan även skribenter. Som ni redan vet är Lars Lindberg en s.k. ”free agent” till hösten. Han sommarjobbar nu på Norran i Skellefteå och kan därför inte skriva på bloggen under tiden.

Jag själv är också kontraktslös bloggare (grym titel alltså) efter den här säsongen. Men jag hade möte med sportchefen Tomas Ruuth tidigare i veckan. Efter ett inledande samtal kring det faktum att jag har 21-1 i matcher mot honom i Rumble kom vi in på bloggens och min framtid.

Efter det mötet kan jag säga att det står mer eller mindre klart att jag kommer att blogga vidare även nästa säsong. Jag tycker fortfarande att det är roligt och jag tycker framför allt att bloggen behövs. Det skulle nog bli ett ganska stort tomrum om den försvann.

Hur det blir med Lars är fortfarande osäkert, men jag hoppas verkligen att han blir kvar i Umeå till hösten och att bloggen fungerar att driva parallellt med hans andra satsningar. Men han går ju ut sin utbildning nu i vår så det är svårt att lova något då man helt enkelt inte vet vad som händer.

I övrigt så kommer jag att försöka uppdatera bloggen så ofta som möjligt under sommaren. Jag ska ha ett par veckors semester och då lär det bli lite lugnare här, men i övrigt är ambitionen att uppdatera hyfsat sporadiskt (kunde inte vara mer luddig än så) under hela sommaren.

Det händer trots allt en hel del saker i innebandysfären hela tiden, och när trupperna väl har spikats kan man börja spekulera inför den säsong som går oss till mötes.

Jag kommer även att vara rätt aktiv på Twitter under bloggens egna konto @ibblogg. Häng med där för senaste nytt!

/

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *