Bandling klar för Pixbo

Innebandyprofilen Jacob Bandling Melin, som bland annat hade en av rollerna i ”Innebandyfilmen” på IB-galan, kommer att flytta från Umeå.

Han har nämligen fått det hedersamma uppdraget att träna Pixbos damer i SSL (som damernas Elitserie numera också heter).

Bandling, som han oftast kallas (om man inte kallar honom innebandling), kom till Umeå för att gå på RIG och har sedan blivit kvar här ett antal år och utfört diverse uppdrag med innebandyanknytning.

Senaste året tränade han RIG Umeås herrlag och han har även hunnit med att träna Iksus elitlag tillsammans med Jocke Sjöström.

Nu går alltså flyttlasset ner till västkusten där detta nya och spännande uppdrag väntar.

– Jag ser en stor potential i detta laget och tillsammans med föreningens höga ambitioner och vilja att utvecklas känns detta som en spännande utmaning, säger han i ett pressmeddelande.

Personligen tycker jag att det är kul och välförtjänt att han får den här chansen.
Jag är övertygad om att han kommer att kunna bidra med mycket där nere tackvare sitt engagemang och sitt enorma kunnande om innebandy.
Kommer nog sakna att se matcher med honom – det är alltid intressant. Det brukar slinka igenom en hel del anekdoter om spelarna i det gästande laget…

Bloggen vill önska honom lycka till med sitt nya äventyr och samtidigt hälsa honom varmt välkommen tillbaka till Umeå för mötena med Dalen och Iksu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *