TGC värvar trio

Nykomligen TGC (Teg Gammlia Centrum a.k.a. The gentlemens club) fortsätter att rusta truppen inför det kommande äventyret i division I.

I dag presenterades en ny trio:

  1. Marcus Söderlund, comeback. En rivig forward med rutin från dåvarande division I (nu Allsvenskan) som nu bestämt sig för att göra comeback. En rollspelare som säkert kommer göra nytta för TGC. Är även storebror till Sebastian, som redan spelar i laget.
  2. Linus Schefström, från IBK Ersboda. Bäst efter Mattias Mattson i IBK förra året. Känns väldigt allround i sitt spel. Rätt av honom att ta nästa steg i karriären.
  3. Anders Grahn, målvakt från Sandåkernkamraterna. Grahn var bäste målvakten i fjolårets division II. Han var den målvakt jag plockade ut i mitt allstarteam från den serien. Har ett lugn i spelet och en jämn nivå. Kan mycket väl bli lagets förstekeeper i hård konkurrens från de övriga.

Kommentar: TGC gör tre till vettiga värvningar och har nu en trupp som definitivt ska klara av att hålla sig kvar i ettan. Jag tror faktiskt att laget kan hamna på övre halvan om de får ihop grejerna tidigt. Truppen är bred och det gäller att få med så många som möjligt på tåget. Personligen tror jag att det nu är färdigvärvat för TGC men samtidigt fortsätter det att gå en hel del rykten kring laget. Vi får helt enkelt låta framtiden utvisa om värvningskarusellen har stannat eller om den snurrar vidare ett varv till.

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *