Mini-semester för bloggen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En spännande bild. Träffade jag volleyn eller ej?

***
Efter gårdagens hagelskur i Umeå fick jag nog.
Jag packade mitt pick och pack och drog till den kungliga hufvudstaden.

Väl här har jag påbörjat min omskolning till rightare. Mitt lag har rätt begränsat med rightare på forwardssidan, bara Andreas Carlbom, Erik Boström, Mats Jonsson, John Johnsson, Fredrik Ottosson och Nicklas Forslöf, så jag tänkte att det nog lär behövas en till!

Ser ut som att det är Vidar Tirén, Umeå City, som håller i den här klubban…

Just ja. Glömde lägga upp en bild på huset jag bor i:

 

 

 

 

 

 

 


OBS! Bilden behöver inte nödvändigtvis vara 100 % sann.

***

Nåväl. Det jag skulle komma till var att det lär bli rätt torrt här på bloggen under några dagar. Tänkte nämligen vara helt ledig. Så om det inte sprängs någon rejäl transferbomb eller dylikt så kan ni ta paus från bloggläsandet ett par dagar.

Lovar att skrika högt då jag börjar blogga igen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *