”Bajspass – bajsknack – mål”

IBK Dalen har tidigare i kväll tagit en meriterande suddenseger mot KAIS Mora. Lagkaptenen Linn Lundström blev den som satte vinstmålet till 5-4, och hon håller inte igen med orden när hon beskriver målet.

– Jag och Sandra (Larsson) fick ett bra kontringsläge. Hon hade bollen till vänster och lirade över den till mig. Jag knackade till med backhand och den gick in. Det var kanske inte det vackraste innebandymålet som gjorts, men ack så skönt, säger Linn till bloggen, och fortsätter:

– Jag och Sandra döpte varianten till ”bajspass – bajsknack”. Där har du den brutala sanningen.

På tal om det där bruna så skulle man kunna säga att Dalen fick en ”bajsstart” på matchen. Åtminstone om man ser till ställningen. Mora ledde nämligen med 3-0 efter den första perioden.

– Fast de siffrorna speglade inte matchbilden. Känslan var att vi absolut var med i matchen så det var bara att köra på, säger Linn.

Linn avgör inte bara matcher. Hon fikar också. FOTO: Kenneth Sandelin

***

Den inställningen räckte långt. Efter två perioder var ställningen 3-4. Spänningen fortsatte sedan hela vägen in i kaklet.
Med drygt en minut kvar av matchen kunde Amanda Öhman kvittera ställningen till 4-4 vilket gjorde att matchen gick till förlängning.
Väl i förlängningen vet ni redan vad som hände: ”Bajspass – bajsknack – mål”.

– Vi hade en riktigt bra energi i laget matchen igenom. Vi körde bara på. Så det var extra skönt att vi fick utdelning för slitet till slut, säger matchvinnaren.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *