Lugnet före stormen

Det har varit lite tyst här på bloggen ett tag nu, men snart kommer det regna in inlägg i samma takt som det lugna regnet utanför mitt fönster.

I helgsummeringen från Allsvenskan (på bloggen imorgon bitti) kommer jag gå djupare in på Thorengruppens fina skalp mot Balrog (vinst 10-5). Tills dess kan ni avnjuta en radiointervju med Jakob Arvidsson – som för en gångs skull stod på den sidan av micken.

På tal om Allsvenskan kommer jag sitta och egga på ”F5” i dag då Sirius möter Umeå City. Intressantare än så blir det inte!

***

Mer då? Iksu vann komfortabelt igår mot KAIS Mora med 7-4. Referat är på gång. Dalen möter Rönnby borta i dag – även det en intressant tillställning.

**

Här i Umeå tar Dalen emot Falun i herrarnas SSL. Riktigt kul match. Från bloggens sida kör vi full bemanning och räkna med analyser och kommentarer efter matchen ikväll.

Sedan är det ju också tv-match mellan Granlo och Warberg. I samband med den matchen presenteras landslagsuttagningen. Den kommer vi också kommentera naturligtvis. Så känn lugnet ett tag till och häng med i kväll och i morgon bitti för att läsa om allt som har hänt.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *