Tio mål gav Dalen segern

Dalens offensiv är ganska ofta kritiserad här på bloggen. Samtidigt är defensiven ofta hyllad. Mot Falun i går kväll var det lite tvärtom. Dalen bjöd på en frenetisk, offensiv innebandy, och man gjorde hela tio mål på Falun – som inför matchen låg på samma poäng som IBK Dalen.

Segern visar att Dalen vill hänga med i topp 4-striden på allvar den här säsongen.
Men det kommer bli riktigt tight att knipa den platsen då lag som Endre, Rönnby, Falun och Pixbo ligger efter och jagar.

En standardmening på bloggen just nu är att Malin Hall är stekhet. Så även denna match. Tre nya mål från den rivige forwarden.

En som däremot har haft lite poängtorka på slutet är Sandra Larsson. Fyra poänglösa matcher i rad närmare bestämt.
I den här matchen lossnade det rejält igen med fyra mål och en assist! Viktigt för Dalen att få igång fler formationer än Halls.

– Jättebra att Halls femma har levererat så pass bra. I går lossnade det inte bara för mig utan för hela min femma så var skönt. Var faktiskt halvkrasslig inför matchen men bestämde mig för att bita ihop och köra, säger Sandra Larsson.

– Det är alltid jämna matcher mot Falun men de har lite utav ett spöke i Gammliahallen. Tror vi har vunnit fyra år i rad på hemmaplan mot dom. I går vi fick bra utdelning på våra chanser så då är vi extra svårslagna, fortsätter hon.

Imorgon väntar ny match mot Jönköping.

– Jag har inte sett Jönköping något i år så det är svårt att veta vad vi ska förvänta oss. Men vi vet ju att de vann mot Rönnby nyligen så det gäller att se upp. Det blir en tuff match. Samtidigt vet vi att vi ska vinna om alla tar jobbet, säger hon.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *