Nu kan du lita på oss!

Eftersom att insamlingen växt sig betydligt större än vad vi trodde stärker vi nu upp organisationen runt den. Detta för att ni som givare ska kunna lita på att pengarna går till rätt sak.

Levi Bergström, högt uppsatt både inom kyrkan (förste vice ordförande i kyrkostyrelsen efter ärkebiskopen Anders Wejryd och ordförande i kyrkofullmäktige) och innebandyn (ordförande i IBK Dalen), kliver in som ekonomisk kontrollant i insamlingen.

Hans uppgift blir att kolla utdragen på vårt nyöppnade konto och se till så att 100 % av alla pengar går vidare till rätt sak.

– Självklart ställer jag upp på det, säger Levi, som själv skickade in 800 till insamlingen i morse eftersom Dalens damer slutade topp-4 (500 kr) och Dalens herrar gick till slutspel (300 kr).

– Det är ett behjärtansvärt projekt ni har dragit igång. Då jag såg det i tidningen kände jag och min fru att vi ville vara med och bidra, fortsätter han.

När jag ändå hade Levi på tråden passade jag på att fråga om vad han trodde om Dalens chanser i det kommande slutspelet.

– Damerna är riktigt duktiga i år. De gjorde en halvmatch mot Jönköping men mot Rönnby kommer de vara på topp. Det kan mycket väl leda till en semifinal, det vore inte alls otroligt, siar han.

– Herrarna har tappat många namn men har ett mer homogent lag i år. Vi har fått se imponerande prestationer av killarna som klivit in och täckt upp. Även här är semi fullt möjligt, men det blir såklart tufft, säger Levi.

***

Kontot för insamlingen är:

Nu har vi upprättat ett konto för vår insamling.

Kontonummer: 716 880 768
Clearingnummer: 6210 (Handelsbanken)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *