”Hacky” till blågult

hacky

Jag minns en hetsk diskussion jag hade med en man på Twitter i somras. Jag skrev att Thomas Holmgren minsann skulle kunna matcha Robin Nilsberts Dalen-mantel. Stämningen mellan oss blev lite aggressiv och enligt mannen jag diskuterade med var Holmgren en oslug, överskattad back som minsann inte var i närheten av Nilsberths kunskaper.

Och visst – Thomas Holmgren är kanske ingen Robin Nilsberth – men nu är i alla fall båda uttagna till att representera det svenska landslaget. Det är ju inte fy skam!

Många har pratat om att det är dags för ”Hacky” att få debutera, och det här visar på att landslagsledningen har hängt med i svängarna.
Sättet som han plockade bort fysmonstret Martin Karlsson (som fortsatt är ratad) på var minst sagt imponerande, och han har ju egentligen imponerat hela säsongen med ett resolut spel.

I övrigt noterar vi också att Emil Johansson får landslagsdebutera.
Det råder delade meningar om det på diverse sociala medier men klart är i alla fall att Emil är en gudabenådad innebandyspelare och han har framtiden för sig. Jag tycker det är rätt att han får känna på A-landslaget då det handlar om en kommande kugge i blågult.

Thomas Holmgren blev den enda spelaren från Dalen som kom med. Filip Stenmark och Alexander Bodén lär ha fallit på mållinjen. Den förstnämnde fick ju stora delar av slutspelet spolierat på grund av skador så det känns fullt logiskt att han inte är uttagen. Bodén däremot har varit riktigt het och bra hela slutspelet. Men Linus Henriksson rankas uppenbarligen högre.

Kul också att Granlos keeper Thomas Åhrberg får debutera. Han har varit en stor del i Granlos framgång den här säsongen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *