”Peppe” klar för Allstarmatchen

I dagarna skrev han på nytt kontrakt med Umeå City. I dag blev han klar för Allstarmatchen.  Det är mycket nu för Umeå Citys kapten!

I fjol spelade han i mitt lag – det vill säga det förlorande laget – och så blir fallet även i år (förutom att vi förhoppningsvis inte förlorar).

– Jag har inte kunnat sova en ordentlig natt sedan förlusten i fjol så i år är det revansch som gäller, konstaterar han allvarligt.

När jag berättar om vilka planer jag har för honom med matchen (vilket naturligtvis är hemligt utåt eftersom Johan Flinkfelt kanske läser bloggen) blir han närmast euforisk.

– Oj, oj, oj. Det låter ju nästan för bra för att vara sant. Jag är så sjukt besviken på min insats ifjol så i år ska jag tysta alla tvivlare, fortsätter han.

Hans tröja kommer definitivt att ha siffran 23. ”Annars är jag inte med” hälsar ”Peppe”. Sportchefen Jakob Arvidsson får avslutningsvis berätta om sitt val.

– Den här grabben har under många år varit en av mina absoluta favoritspelare. Jag har själv fått äran att spela med honom under korta stunder och det känns riktigt bra att se honom i den blå tröjan i denna match, säger han.

***

ALLSTARMATCHEN SPELAS DEN 11 MAJ KL 14.00

Flinkens lag (så här långt):

Mv: Erik Ställ (Team Thorengruppen)
B: Robin Nilsberth (ingen intervju gjord än) (Granlo BK och landslaget)
B: Katarina Bjuhr (IBK Dalen & landslaget)
Vf: Patrik Svensson (Granlo BK – årets rookie i SSL)
C: Linn Lundström (IBK Dalen och landslaget)

Arvidssons lag:

B: Alexander Hellström (KHL-meriterad Björklöven-back)
B/C/Vf/Hf: Kim Lundström (IBK Dalen. Insta-legend)
C: Johan Samuelsson (Lagkapten i Granlo BK och landslaget)
Vf: Peter Reinholdt (Lagkapten i Umeå City)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *