Lyckad gala i Skellefteå

Det är inte bara i Umeå som det händer. I Skellefteå var det den gångna helgen en innebandygala och en turnering i spel 4-mot 4.

Vinnarna i turneringen blev ”TEAM RUSSIA” som bestod av många namnkunniga spelare:

Ronnie Englund (Mv)

Mattias Holmberg

Anders Sundkvist

Mats Öhman

Fredrik Führstenhoff

Daniel Johansson

Oscar Ersson

Robert Holmberg

Martin Burström

Mattias Lundberg

***

När man ser den laguppställningen förstår man att de vann. Samtidigt vann de över ett lag med spelare som Joakim Nilsson och Mikael Nordvall i laget – så det fanns gott om konkurrens.

På den efterföljande galan var en viss Lars Lindberg värd. Där delades det ut ett antal priser:

ÅRETS FÖRSVARARE

Viktor Nystedt:
Juryns motivering: Denna unga back har tagit stora kliv även denna säsong, Har med sin snabbhet och fina spelsinne gjort bort många motståndare, har även gjort en hel del poäng.

Moa Svanström:
Juryns motivering: Talang med kyla och hårdhet i kroppen. 15-åring som spelat i förstafemman och i powerplay hela säsongen. Kan växa till en riktigt bra spelare.

ÅRETS ANFALLARE

Mathias Lundberg:
Motivering: Skellefteås utan tvekan bästa målskytt som dessutom hade chansen att spela i SM-slutspelet med Dalen. Lumba tackade dock nej vilket bevisar vilket klubbhjärta han har.

Alice Granstedt:
Motivering: Största talangen som Skellefteå skådat på många många år, har utvecklingen till att bli poängdrottning i VM inom räckhåll. Nyckelspelare i förstafemman och powerplay som 15- åring!

ÅRETS GENOMBROTT

Erik Falkman:
Motivering: En otroligt duktig tvåvägsspelare, har ett enormt driv på planen och ett enormt passningsspel, har allt en framtida superligaspelare behöver.

Alice Granstedt:
Motivering: Snuddade 40 poäng i sin första säsong i ettan, tekniskt i det närmaste fulländad och på detta är hon en underbar människa som sprider glädje omkring sig.

*

Det delades även ut priser till de olika poängligavinnarna:

Division 1 herrar – Mattias lundberg

Division 2 – Rasmus Karlstén

Division 3 – Fredrik Krekula (Ja, han som spelat i SAIK)

**

Division 1 damer – Lisa Andersson

Division 2 – Jonna Hällgren

*

– Arrangemanget var jättelyckat och jag tror alla hade en jätterolig kväll. Hela helgen blev fylld av innebandy i och med cupen. Nu har vi redan börjat planera på nästa år. Lars har bidragit med många idéer och kanske blir det en Allstarmatch även i Skellefteå nästa säsong, säger Regina Berglund som var med och genomförde denna helg.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *