BOMB! Bodén till Thorengruppen

Team Thorengruppen har gjort en minst sagt tung värvning:

IBK Dalens legend Peder Bodén. 

– Jag kände att efter många säsonger med Dalen så behövde jag något nytt. När Team ThorenGruppen hörde av sig och presenterade sina tankar och ambitioner så blev jag nyfiken och kände att det här är en resa jag vill vara med på. Jag känner flera stycken i laget och är otroligt sugen på att komma igång igen, säger Peder.

Sportchefen Janne Lundqvist är såklart lyrisk över rekryteringen.

– Peder Bodén är inte bara Umeås mest lysande stjärna utan en av Sveriges bästa innebandyspelare. En riktig trollgubbe som har levererat i många år och har mycket kvar att uträtta på en innebandyplan. Hans erfarenhet och brinnande vinnarskalle är precis vad det här laget behöver, säger han.

Även Raja Thorén, ägaren av laget och företaget Thorengruppen, uttalar sig i frågan.

– Vi är inte ute efter att bli en dagsslända som går upp i SSL och sedan åker ur igen. Vi har valt en strategi där vår stomme ska vara SSL-redo redan denna säsong vilket kommer underlätta den dagen vi tar steget upp. Att Peder nu ansluter till oss är självklart otroligt viktigt för vår kommande satsning på innebandyn, men även utanför innebandyplan då Peder blir en perfekt ambassadör för vår satsning ”mer än innebandy” som vi kommer berätta om inom ett par veckor.

Bloggens kommentar: En magisk värvning av Thorengruppen i dubbel bemärkelse.
Det ska bli en stor ära att få bli lagkamrat med sin barndomsidol Peder Bodén. Det trodde jag inte när jag som liten grabb såg honom dominera.
Värvningen visar också att Thorengruppen menar allvar i sin SSL-satsning.

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *