Hyfsad skiddag

För min del har det gått rätt tungt efter Kina resan. Fick nått skit i kroppen och det har som inte velat gå ur. Pulsen har gått i taket så fort jag tagit i lite grann, det har varit jobbigt att bara vara ute och köra en timme A1. Sen var det ju det där med fokuset som Mackan nämde, tankarna har väl varit på annat håll men nu känns det som att jag samlat ihop dom och är riktigt taggad inför Skandinaviska Cupen i Sundsvall nästa helg.
 

Träningen i veckan har funkat riktigt bra, äntligen har jag rådit bot på harhjärtat och formen börjar komma tillbaka.
I helgen blir det storfest i Lavsjön i stället för tävling. Jag är tydligen hälften så gammal som mamma i år. Grattis Mamma!!
Finns en massa godsaker hemma nu och efter att ha fixat en ordentlig sockertopp med kakor till frukost drog jag ut på ett träningsrace på elljusspåret där fem varv avverkades. Det gick rätt bra och det blev ett riktigt jämt race. Planen var att efter en ”lagom” öppning dra upp tempot på det tredje varvet för att sedan hålla farten in i mål.

Varvtiderna: 7,37
                 7,42
                 7,39
                 7,38
                 7,37
Snittpuls: 172
Maxpuls underloppet: 183
Min maxpuls: 189

Fasen, vet inte riktigt om jag har återfått fokuset helt, kom på att jag glömt bort att äta lunch. Mamma blir orolig, bäst jag äter nått nu..

/Joakim

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *