Svenska Mästerskapen i längd!!!!!!

Om cirka 6 timmar åker vi första distansen, 15 km Klassiskt i ett snöfritt Falun. Jag är laddad, och det är resten av laget också. Det ligger en spänd förväntan i luften. Ett av dagens dilemman förutom vallningen är hur gör man med Lunchen. Starten går 15 00, ska lunchen skippas? ska frukosten skippas? ska båda måltiderna inmundigas? jag väljer att äta frukost och en lätt lunch, jag ska vara lätt och snabb i kroppen. Klabbe har tidigarelagt sin Lunch. Rykten från Röbäckslägret säger storkok pasta…?

Alla känner till mördarbacken men få vet att den mynnar ut i dödskurvan. Tor vet vars den relativt okända dödskurvan är, han säger att det lär märkas när man är i den…

Status från ”the curve of death” so far: två sjukusbesök varav en bruten fot, samt en massa krascher utan allvarlig utgång. Detta innan tävlingarna ens börjat.

Det har varit något av en bloggtorka från min sida på sistone. Men allt är bra förutom en hyfsad ex-jobbspanik. WC i Stockholm gick rätt bra, jag var besviken över att jag inte tog mig vidare men grabbarna i världscupen är hårda och dom åker fort.

Notering: Verkar som att det alltid är draghunds VM i Sverige.

/Joakim

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *