Skellefteå SK/Team Fjällsport i topp!

Det gick grejt på Kungsledenrännet. Sandberg/Tingelöf drog från start och vi utnyttjade deras många taktiska misstag till max och tog ett snabbt drickastopp vid Syterstugan där vi fick en oplanerad lucka.

”Vi åker väl och vill de ikapp får de väl komma, vi glider bara på ett tag” var taktiken.

 Rydvall/Spoerry åkte ikapp och ifrån Sandberg/Tingelöf och var som närmast dryga halvminuten bakom oss. Vi visste att det kom en stigning från Tärnasjön och ökade tempot lite och fick genast minuter på de bakomvarande. Som mest var det nog mot en kvarts försprång. Det var tur att Jocke var pigg på slutet och han kunde dra i motvinden på det oändliga Tjulträsket..Jag fick lite kramp på slutet och var åkte stelt, enligt Jocke som bara skrattade…

Väl i mål hade vi 14 minuter till tvåorna.

/Tor

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *