Sprint i Kina!

Imorgon drar jag till Kina för att delta i en Sommar sprint-tour. Blir hur häftigt som helst att gå i Jockes fotspår från i Vintras 🙂 Blir väl melatoninrubbningarna som blir den stora utmaningen!?

Fick perfekt uppladdning i Stekenjokk förra helgen, med mestadels kanonväder och långa fina träningspass. Ett stort tack till gänget i Steken!

I veckan har jag tagit det lugnt, för jag vill gärna åka österut med ett stabilt immunförsvar. Har som vanligt haft lite problem med allergier i vår, men det är något jag är medveten om numera så jag gör det bästa av situationen. Förra året hade jag mycket mer problem på våren, så det känns positivt i år.

 Stekenjokk 2008

När jag kommer hem väntar ett hektiskt program, med bl.a. 3 olika examen och Lycksele sommarskidskola! Det blir hur kul som helst.

/Markus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *