Materialsport, javisst..

Skidåkning är en materialsport, så det krävs att man är intressaerad av skidors konstruktion och kan bilda sig en uppfattning om hur bra skidor bör kännas, annars sliter man med materialet och med prestationen.. 

Besökte Torsby och skidtunneln den gångna helgen för att testa lite finska skidor. Blev lite drygt med nattåg till Falun på fredag och hem igen på söndag kväll.

Fick i alla fall 2 bra testdagar i tunneln där jag fick bra grepp om nästa års material. Det kändes väldigt bra, och nu hoppas jag att nästa testtillfälle ger mig en uppfattning om materialet håller samma klass, men hittils känns det mycket positivt.

Skrällen att jag skulle bli förkyld var väl inte direkt så stoor heller.. FAN också.

Jaja, nu hoppas jag att det där inte blir så allvarligt. Jag kan ju jobba i alla fall..

/Markus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *