Läger – Lördag 08:22

Vi startade ett litet läger i Lycksele igår nu när det inte blev något västerbottenläger.

Fre:

pass 1: Bocksliden stavgång

Pass 2: Tuggen stakning

Lö:

Pass 1: Börjar om 23 min – Talliden

Vi fixade ihop ca 10 st åkare från västerbotten + en kille från Kanada på någon dag.

Västerbottens skidförbunds läger hade säkert dragit 20 – 30 åkare om någon hade försökt kontakta åkarna.
Men var typ 3 åkare som visste något..

Blir nog en lugn Talliden, tror jag…

/Klas

bild-13.png

4 kommentarer

  1. Vet att SSK´s kansli skickat ut inbjudan med mail till våra åkare. Västerbotten har skickat mail till alla klubbar och det har stått på Västerbottens hemsida. Inte lätt att få tag på engagerat folk mitt i sommaren och många aktiva har nog heller inte engagerat sig.

  2. Jag har inte fått mail. Vet inte om någon annan fått mail. Mail skulle funka om någon fick ett.,, Eller telefon är ju bra. De aktiva engagerar sig, det är inget snack…

  3. Att kalla åkare som arrangerar egna läger för oengagerade när andra läger ställs in känns ganska fel. Det är ju också väldigt konstigt att inte vare sig jag (RSK), och 7 av 8 åkare i SSK inte har fått något mail om lägret. Det är rent utsagt skitdåligt. Det
    är som att Skidförbund eller klubbar försöker undivika alla möjliga utgifter och inte vill stödja de aktiva för fem öre. Eller så kanske vi bara ska möta fakta och inse att alla viktiga ”eldsjälar” som tidigare fanns inom skidförbund och klubbar har förvandlats till eller utbytts mot folk av den latare sorten. Jag vet ingen lösning ifall det är så här, men rätta mig om jag har fel. Mvh Andreas Forsberg

  4. Då ber jag om ursäkt, för då är det någon som informerat mig fel. Har nämligen särskilt frågat om och fått bekräftat från kansliet att mail ska vara utskickat till SSK åkarna. Har aldrig heller kallat åkare som arrangerar egna läger för oengagerade, men det är för få som engagerar sig så både bland klubbar, aktiva och i distrikt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *