Fina intryck

Umeå verkar som en skön stad, men jag är något ovan studentlivet och det kommer jag nog aldrig att lära mig leva.. Har inte direkt flyttat till Umeå för att festa å förstöra mig helt och samtidigt göra ett ordentligt jobb i träningsarbetet och klara av skolan. Den trippelkombinationen vore allt en utmaning för den som vill ha något att bita i…

Tränade 3 pass idag, om man räknar styrka som ett pass. Det är ju inte aerob träning, och det viktiga är väl att man vet hur stor dos aerob träning man har år efter år. Annars kan det lätt bli att styrkan tar tid från den aeroba träningen, för i slutändan är det ju en >85%-aerob sport vi håller på med.. eller? Men det förändras kanske..

Andra passet sprang SSK-gänget(Jocke, Klabbe och jag) runt Gammlia, Klabbe dunkade i början och jag fick slita b*lle för att hänga med.. lite senare kopplade Jocke på löpsteget och flöt ifrån.

Kvälls-stakning fick avsluta en hektisk dag. Det är sådana dagar som krävs.

/Markus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *