Sävarrundan

Förra helgens läger blev ju riktigt bra i Kittelfjäll. Man blev ganska sugen på en riktig vinter, med 30cm nyfallen H2O och en Heliski-tur när man såg landskapet breda ut sig.
Inte en droppe regn eller en många sekundmetrar vind. Det var inte så dåligt det heller.. Inte trodde jag man kunde springa på fjället i t-shirt å shorts i slutet av September! Jo, men inte i Sverige..

Akademigänget är ju ett riktigt bra gäng nuförtiden, och det är bra att vi fått in Högans kvaliteér.

För 4 år sen sprang jag Lidingöloppet på 2.07, det är också det värsta jag gjort, typ. Skidåkning är så mycket mer skonsamt för min kropp.. Så det var heller inte mer än rätt att Klabbe fick dänga min tid i lördags 😉

Jag, Foppa och Jönsson bangade Lidingöbratsen och nöjde oss med Talliden i Lycksele. Det blev en 2.23-runda. Min fot, min häl och mitt knä, alla på vänster ben gör ont idag.

Vilade annars mycket förra veckan, mina allergireceptorer reagerade kraftigare än vanligt efter lägret.

Braa att dom har asfalterat cykelväg ända till Sävar (bortsett från 1km vid Ansmark).

/Markus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *