Örnen

Sluta deppa Klabbe, säsongen börjar ju inte förrän efter jul! Det är mycket häftigare att vara grym då istället för att vara en höståkare.  Jag är i alla fall inte lika deppig, men när man tittar ut genomfönstret och ser regnet i Umeå är det lätt att man blir det. I inlandet snöar det…

Jag och Klabbe och har precis inlett vårt samarbete med restaurang Örnen med Indisk buffé dagen till ära. Mackan har varit i Åsarna och slipar skidor så han får vänta med debuten till i morgon. Vi kommer att äta Lunch på Örnen (vid Uminova) varje tisdag-torsdag. Om du vill komma förbi och snacka skidåkning, berätta en historia om forna tider, prata träning eller något helt annat vore det kul om du kunde komma förbi och luncha med oss.

Fick här om dan en föreläsning om Sven ”Uttern” Utterström från Boden, guld medaljör på 18 km vid de Olympiska spelen i Lake Placid 1932. Tyvärr missade han femmils guldet då han inte fick nån välling vid vätskekontrollen. Det va lite annan sportdryck förr..

/Joakim

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *