Vilka argument! Vilken spänning..

Det är inte mycket som fungerat för mig hittills i säsongen. Det gäller ändå att fortsatt se det i ett längre perspektiv å inte vara överanalyserande när det går dåligt ibland. Men man måste försöka angripa situationen på rätt sätt..

Placeringar som 38:e och typ 21:a (blev jag inte diskad på sprinten?) på en Sverigecup är bland de sämsta jag presterat någonsin som senior. Kul att detta kom på hemmaplan dessutom!

Jag tror mig veta var svaren ligger, det är problem jag måste deala med själv, och som jag nog snart övervinner.
SM ligger högst upp på listan, och en dryg månad med lugn och ro ska nog göra gott!

Så om jag inte dyker upp i tävlingsspåren på en stund, beror det på att jag förhoppningsvis kommer starkare tillbaka..

Läs:
http://www.langrenn.com/langrennssprinten-hvor-lang-skal-den-vaere-.4537945-1743.html
Vad är er åsikt? (helst ni som själv åkt sprint och vet vad ni talar om för något..)

/Markus

2 kommentarer

  1. Rätt tänkt i idrottsprövningens stund. Grubbla inte ner er i dyn vilket gäller för de flesta av SSK:arna just nu. Anton upplever förstås en viss eufori efter sprintlyftet och det är kul och bra att se hur ett läge snabbt kan förändras. Det går upp och det går ner i allt som sker och så gungar det på livet igenom. Du Marcus och övriga i gänget kommer att få uppleva nya gladare dagar i skidåkarlivet och när det lyckas igen kommer glädjen att bubbla i bröstet mer än någonsin. Men undvik att stressa fram formen utan att påstå att det är det vettigaste man kan säga. Men oavsett resultat är ni ju lika mycket värd som människor även om den bollsportdominerade och medaljfixerade mediavärlden knappt har plats för en vinnare på skidor numera.
    Jag tycker herrsprintbanorna bör vara 1100 till 1400 meter med två backar, en rejäl och en mindre samt minst en knepig kurva.

  2. Nej Marcus, du blev inte diskad. Juryn bedömde att det inte påverkade slutresultatet. Det stannade vid en muntlig varning.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *