GRATTIS PÅ JULAFTON OCH HAPPY HAnUKKAH!

Nu är det snart jul och jag och Markus är nu på hemmaplan för att styra upp skidåkningen igen. Har fått höra en del råd och tankar från folk. Det ska alltid vara något ”fel” när formen är dålig. Nu har alla (dock ej Anton S) i Skellefteå åkt under normal förmåga och då måste ju alla gjort något konstigt. Här är några roliga och kanske några kloka ord från olika personer riktat till oss i SSK:

” Ni bore dra till något fjäll och köra långt uppför så ni blir starka som bergsgetter! ”

” Vad gör ni här på Nydala?! Åk till skidåkarnas paradis, Lycksele! ”

” Ni borde träna mindre men bättre typ som Umeås bästa skidåkare, Johan Sandberg ”

” Korta intervaller typ 2 min max alltså verkligen max, 4 dagar i veckan ”

” Ni måste ta tävlingarna som träning och bara tävla er i form ”

” Åk och surfa istället! Ni kommer aldrig att bli något ändå. ”

” Ni tränar för lite grabbar! Åk till Piteå och bo en vecka hos David Hedlund. Ni kommer vara rökta efter två dagar! ”

———
Kom med era råd nu inför julträningen! Alltid roligt att höra åsikter 🙂

———
Fick ett julbrev från Jonas Colting (jultomten nedan) med den sköna rubriken ”GRATTIS PÅ JULAFTON OCH HAPPY HAnUKKAH!” som jag tog till detta inlägg. Det är få idrottsmän som så ofta poserar halvnakna framför kameran som Jonas Colting. Kanske borde lägga ut de bilder jag tog på Jocke förra hösten, så får Jonas lite konkurrens.
bild-94.png

//Klas

PS. Kläder från Houdini kommer att finnas på northsport.se nu efter jul.

1 kommentarer

  1. He he, det låter som bra ideér allihopa. Kanske det där med surfningen var lite hårt. Vill lägga till följande råd för att hitta formen: nyckeln till formtoppen, att deffa ner sig några ytterligare kilo.
    God Jul

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *