Knepiga månad

Tog en sväng till Marsliden i fredags och utgick med mål om Marsfjällets topp. Men den 17-gradiga värmen gjorde allt lite segare än normalt. Var ute i 6h men det var bra att det inte blev någon längre tur med tanke på hur min avancerade google/frog-bränna utvecklades.. (jag drar mig från att ge ut några bevis)

Efter labbet idag har jag slitit med att montera och meka med min nya bakväxel. Det tog lite tid innan det blev bra, eller innan jag blev less, för jag hann aldrig testa den, men den ser ju ut att vilja användas!

Det har varit lugnt och skönt ett tag nu. Men jag skall inte stressa igång träningen, jag vet att Maj inte är någon favoritmånad, historiskt sett. Många knepiga saker har uppstått, som jag mer än gärna undviker!

Jag lägger inte in 5:ans växel förrän jag kommer in i Juni/Juli. Hellre den vägen än att jag motorbromsar ner till 2:an i oktober.

/Markus

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *