Dagens heliga stund


Träningen tar upp mycket tid och en del undrar hur man orkar hålla på. Svaret från många skidåkare är att det är värt allting när resultaten kommer. Men belöningen kommer inte bara de gånger man nått sitt mål utan den kommer efter varje pass.
Efter ett intervallpass eller ett surpass i myren så finns det inte något bättre än att komma hem äta lite mat och halvsova i soffan. Den belöningen kommer varje dag så länge man tränar. De dagar man inte tränar eller tränar mindre så blir också belöningen mindre. Träningen blir en dråg. Nyckeln ligger dock i att man inte planerat in något två timmar efter träningspasset. Den tiden ska finnas för att njuta av belöningen – Dagens heliga stund.

Ni som har svårt att ta er ut på träningspassen råder jag att slänga in lite roliga moment i träningspassen. Bilden visar ett roligt långpass där övergång från simning till löpning sker med ett härligt hopp.

bild-16.png

/Klas

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *