Wolverinesearun

Järvsjörennet avgjordes i söndags. En tävling där engagerade funktionärer verkligen ställer upp för hembygdens skidlopp. Tyvärr blir sådana tävlingar allt mer sällsynta. I vilket fall, banan är en platt historia. Många små krön och kurvor och alltid motvind. Driv är således viktigt. I år var även lössnö ett inslag, det gjorde att man skulle ”dansa” fram för att nå framgång. Tror ingen riktigt bjöd upp på allvar i år.

För egen del flöt det på rätt okej, seger med skaplig marginal. Roligt att se att Storumans IK var största herrseniorklubben. Till helgen väntar förmodligen tävling, 10 km skate masstart, i Skellefteå på lördag och möjligtvis även start i långlopp i Norsjö på söndag.

/Tor (som verkar vara den ende som engagerar sig i den sedan länge utdöende skidbloggen)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *