Måndagslåten: ”Debut”.

Veckans måndagslåt är från Sveriges gullegubbe nummer ett: Oskar Linnros! Han har försökt charma oss med sin guldiga nakenhet och mysmusik, ICKE SA NICKE säger jag och låter mig inte luras. I måndagslåten idag trallar Oskar hej vilt på om sin extrema kåthet och mäns påhittade oförmåga att  kunna tygla sin upphetsning (eller sin oförmåga att kunna onanera?!) utan väljer istället den traditionsenliga, maskulina vägen till sexuell tillfredsställelse. Han manipulerar, utnyttjar och framför allt, tvingar sig fram till sex.

I texten som för ovanlighetens skull är på svenska är det inte svårt att läsa (och sjunga!) hur Oskar systematiskt försöker förhandla sig fram till ett samlag och har argument som: att han ”kan va försiktig, vara en
fin kavaljer” och ”dom andra nollorna har kysst dig baby” (eftersom hon redan har hånglat med så himla många är steget till att knulla inte så himla stort och nu är det ju på tiden att hon blir av med sin oskuld så att Oskar får ligga). Han fortsätter med ”Vill du göra det på riktigt baby”  för att hångel är verkligen ingenting sexuellt utan riktigt, påtvingat, penetrerande sex på hans villkor är det enda riktiga sexet. Hon verkar inte riktigt med på noterna och hans frustration tilltar. Tillslut tröttnar han och gör det väldigt klart för henne att: ”hans namn är mycket och han vill ha mer, så bara lägg dig ner”.

Oskar. Din syn på sexualitet, kvinnor och jämställdhet är ju grisigare än grisigast och du är ett riktigt praktsvin. Enligt mig är alltid påtvingat sex en våldtäkt så jag antar att det här helt enkelt gör dig till en våldtäksman, i alla fall om en ska gå efter denna låt som du har skrivit själv. Du är som profilbilden av facebookgruppen ”Vita kränkta män”: en personifiering av patriarkatets värsta uttryck.

Så Oskar Linnros. Från djupen av mitt hjärta bäddar jag in mina små gulliga ord i mulliga moln och säger: HOPPAS DIN KUK RAMLAR AV

Som alltid tar vi och playar och sjunger tills vi blir hesa!

http://www.youtube.com/watch?v=V1iNzy-rGxY&feature=share&list=PL6FAEE74382895204

Händerna rinner
Huvudet går bobobobombom
Stubinen brinner
Mot explosion yeah
Du undrar vad som kommer hända baby
Ah, första gången vi är själva baby
Det är såhär det kommer kännas baby

Ah, det går

Kan va försiktig
Fin kavaljer
Kyss och basen gör mig het
Vi kan ta en paus I breaket men nu går jag ner
Mm, det är första gången för oss båda baby
Du undrar hur det kommer låta, baby
Här kommer svaret på din fråga baby

Ahah, jag går

Aaaa, låt det gå
Aaaaa, mitt huvud går
Aaaaaa, som allt
Aaaa, låt det gå
Aaaaa, mitt huvud går
Aaaaaa, som allt går
Dom andra nollorna har kysst dig baby
Vill du göra det på riktigt baby
Låt mig ta dig ut till Rissne baby

Mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Jag sa mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Jag sa mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Jag sa mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Bara lägg dig ner
Mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Mitt namn är mycket och jag vill ha mer
Jag vill ha mer
Det är första gången för mig med
Så jag vill ha mer
Det är första gången för mig med så bara lägg dig ner
Det är första gången för mig med så bara lägg dig ner
Det är första gången för mig med så lägg dig ner

1 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *