Fortsättning, Pär Ström.

Det här skriver Pär Ström i sin bok Mansförtryck och Kvinnovälde från 2007 (utgivet av Den Nya Välfärden):

Jag anklagar feminismen för att kraftigt överdriva de svårigheter och problem som kvinnor drabbas av för att de är kvinnor.

Jag anklagar feminismen för att systematiskt förtiga eller förneka de flesta av de förmåner som kvinnor har för att de är kvinnor.

Jag anklagar feminismen för att i stort sett helt blunda för de svårigheter och problem som män drabbas av för att de är män.

Jag anklagar feminismen för att bedriva könskrig syftande till att främja den egna gruppen (alltså kvinnorna) under den falska förespeglingen att främja jämställdhet.

Jag anklagar feminismen för att ha tagit sig monopol på att definiera begreppet jämställdhet, och då gjort det på fel sätt. – 176 –

Jag anklagar feminismen för att felaktigt helgonförklara det kvinnliga könet.

Jag anklagar feminismen för att tillämpa diverse ojusta debattknep.

Jag anklagar feminismen för att gå så långt i oetiskt agerande att oskyldiga män offras (till och med genom att kastas i fängelse) i egenskap av representanter för ett kön som feminismen utnämnt till fiende.

Jag anklagar feminismen för att använda det hyllade begreppet jämställdhet som en murbräcka för etablerandet av en kollektivistisk människosyn.

Jag anklagar feminismen för att våldföra sig på vetenskapen och naturen när man driver tesen att könen är en social konstruktion.

Jag anklagar feminismen för att medvetet dupera omvärlden genom att låta feministiskt övertygade forskare utföra undersökningar som från början är upplagda så att de ska producera ett resultat som passar som vapen i den feministiska offensiven, medan man låtsas att det rör sig om objektiva undersökningar.

Jag anklagar många av de ansvariga beslutsfattarna i den akademiska världen för att sätta politisk korrekthet och kortsiktig omsorg om den egna karriären före den vetenskapliga hedern, i och med att man låter ovanstående ske.

Jag anklagar den förra och (i något mindre utsträckning) den nuvarande regeringen för att i strävan att framstå som politiskt korrekt ha lagt sig platt för en ointellektuell egofeministisk klick, och på ett okritiskt sätt ha anammat och börjat sprida vidare dess absurda verklighetsuppfattning.

Jag anklagar, avslutningsvis, stora delar av media för att alldeles för okritiskt svälja de feministiska knepen, vinklingarna, halvsanningarna och lögnerna, och därmed ha hjälpt till att etablera ett samhällsklimat med orimliga värderingar som leder till allvarliga konsekvenser för såväl individer som samhälle

Vill du läsa mer om Pär Ström kan du googla på ”Pär Ström”. Vill du läsa mer om jämställdism kontra feminism kan du läsa här, även om kommentarsfältet nästan är mer intressant än själva inlägget.
Jag vill även tipsa om en artikel skriven av Maria Sveland i DN. Jag vill även tipsa om hur jämställdisters hat mot feminister kan se ut, kolla in den här tumblrn eller kolla typ valfri tråd på flashback.

3 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *