Fattig ungdom tvingas äta pannkaka.

Det smartaste/dummaste jag kan göra är ju proteinpannkakor. Det smartaste för att jag håller mig mätt längre och behöver inte äta så mycket mer mat och GI och bla bla bla, det dummaste är ju att jag blir mätt efter två pannkakor när jag i vanliga fall blir det på fyra, fem. Hur som helst, jag får piska mig själv för att inte bara strö socker på pannkakorna och tvinga i mig maten. Förra två middagarna blev det hallonröra, nu blev det en med dadlar. Så här gör man.

Photobucket
Dela dadlarna i mitten. Det är enkelt, dom är så mjuka och härliga. (Det var rea på dadlar på konsum och jag köpte en hel låda. Ifall det inte är rea på dadlar kan du ta typ russin, aprikoser, plommon eller annan torkad frukt. Banan funkar bra det med).

Photobucket
Hacka frukten så pass att det blir en geggig, härlig massa. Lägg i en skål.

Photobucket
Strö på såhär mycket vaniljsocker. Och ja, det ska helst vara vaniljsocker inte vanillinsocker. Mysche godare.

Photobucket
Så här mycket kesella 10%. Det är en halv burk.

Photobucket
Blanda om allt, gärna med en gaffel. Passa på att riktigt mosa frukten in i kesellan.

Klart. Klicka på pannkakorna och ät. Se glad ut och fundera inte på att du har ätit pannkaka till frukost, lunch och middag i fyra dagar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *