Den där jävla träningsgrejen.

Det är samma sak varje år. Jag håller igång mellan november och maj och sen stannar det av, till nästa november. Nu är det mitten på oktober och jag känner hur det börja nalkas. Träningen. Den här gången känns det nästan jobbigare än andra gånger. Att än en gång börja om från noll och inse att jag är i så fruktansvärt dålig form tar på krafterna. Den här gången är det dessutom med ett knä som är helt paj vilket innebär att jag inte kan gå längre sträckor eller springa. Alls. Löpningen som är ”min” grej liksom. Det är tungt. Nu har jag nästan gett upp hoppet.

Fram till jag tog på mig ett par jeans för någon vecka sen. Efter knäincidenten är jag fullt medveten om att mina fysiska aktiviteter inte direkt har ökat men har i mitt stilla sinne tänkt att ”det här tar min ämnesomsättning hand om”. Det har den inte. Jag kan inte längre ha mina jeans. Rent utseendemässigt bryr jag mig inte så himla mycket, men jag har inte råd att köpa nya byxor.

Som alla vet är att det första steget att börja träna är att läsa en massa träningsbloggar. Nu har jag suttit i ett par timmar och gjort en liten lista. Inspirationen är på topp!

Synd bara att jag inte kommer hinna träna något idag bara.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *