Helvetesträningen.

Nu har jag ju läst dessa träningsbloggar i ett par dagar (ser mig därför som ”en såndär som tränar”). Jag har två dryga grejer att ta upp angående det:

Dryg grej ett: Det finns så fruktansvärt dåliga träningsbloggar. Med dåliga menar jag ALLT. ALLT ÄR SÅ KASST. I stort handlar det mesta om att bli smal. Att bli smal och snygg, äta kvarg med fun light, tips på hur en kan förtränga hunger, hur många kalorier det finns i en sötmandel osv. Sen är texten ofta dåligt skriven, det är smajlisar i slutet av meningar och det handlar lika mycket om mode som astangayoga. Generellt är dessa bloggar skrivna av tjejer. Bloggar drivna av killar består i största del av hela pass, typ hur många repetitioner en gjorde på vilka maskiner och vilka muskelgrupper hen tränade det passet och hur många ägg hen åt efter och att hen har köpt ett nytt proteinpulver. Jag vill ha nåt mitt emellan.

Jag vill ju hitta något peppande som inte ger mig ätstörningar och som kan locka in mig i ett gym utan att  utsatt för testosteronsjukan. Hallå?

Dryg grej två: Igår gick jag på en promenad. Efter tio minuter känner jag av knät och börjar halta. KOM IGEN. Jag kan alltså egentligen bara radera alla nya träningsbloggar och boka upp mig för lite vattengympa för det är det enda jag kommer klara av att träna i dagsläget, inga cool pass eller spinning. Vatten. Gympa.

4 kommentarer

  1. Vattengympa ÄR svincoolt! Svinroligt, och svinbra för kroppen och dessutom en jävligt effektiv träningsform då du gör det precis så jobbigt som du känner att din kropp klarar! :D Jag är lätt på att börja! ;)

    • Jag har ingen mail kopplad till bloggen, men eftersom alla kommentarer förhandsgranskas innan de publiceras går det bra att skicka en vanlig kommentar, skriv ut att det är ett personligt meddelande och att jag sen inte publicerar den. Så om det är något du vill ta privat är det alltså att bara skicka en vanlig kommentar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *