Ätstörning som lätt kan kopplas samman med snålhet och studentliv.

När jag har lagat mat och ätit så jag är mätt men ändå har mat kvar på tallriken känner jag ett behov att ändå äta mer. Äta det dyraste. Jag kan inte förmå mig att slänga den där svindyra paprikan eller de sista makrillbitarna.

En blir till viss del nöjd eftersom en slipper ångesten över att slänga dyr mat, och till viss del illamående för att en har ätit för mycket. Är det här ett problem som fler har, även bland de som har en större matbudget än jag?

Sen till något helt annat. Jag fick en fråga om hur det går att kontakta mig privat då jag inte har en mail kopplad till bloggen. Vill du nå mig privat är  det bara är att skriva en vanlig kommentar. Jag förhandsgranskar alla kommentarer innan de publiceras så det är bara att du skriver det du vill säga och skriver in din riktiga mail. Om det är något vettigt att svara på kommer jag i så fall svara dig privat. Är det något som hör till bloggen kommer jag kanske publicera det här, annars gör jag det inte utan bara skickar ett mail till dig. Det här är för att undvika alla retards som så gärna vill skriva saker i stil med ”dö feministfitta dö” och andra mysigheter, och som jag helst inte vill ha varken i kommentarsfälten eller i min mail.

Ha en fin fortsättning på helgen alla!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *